Kozijnen Waalwijk

kozijnen waalwijkVBH-Glaszetters is gevestigd in Werkendam en is gespecialiseerd in het plaatsen van kozijnen, glaszetten en glasreparatie. Wilt u nieuwe kozijnen Waalwijk laten plaatsen of uw oude kozijnen laten vervangen? Dan moet u bij VBH-Glaszetters zijn. Het team van VBH-Glaszetters bestaat uit ervaren medewerkers met kennis van zaken. Elke klus wordt door het team deskundig en snel uitgevoerd. Ook kozijnen laten vervangen of nieuwe kozijnen laten plaatsen is dankzij ons team snel geregeld. Een lange verbouwing is met VBH-Glaszetters niet nodig!

Soorten kozijnen Waalwijk

Bij VBH-Glaszetters bieden wij kozijnen in alle soorten en maten. U heeft bij ons de keuze uit houten kozijnen, kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Elk materiaal heeft unieke eigenschappen die u verschillende voordelen opleveren.

Houten kozijnen worden veelal vervaardigd uit hardhout. Hardhout is een duurzaam natuurproduct dat weinig onderhoud vraagt. Eens in de 5 jaar een nieuwe verflaag is voldoende. Hoewel houten kozijnen iets kostbaarder zijn dan kunststof kozijnen of aluminium kozijnen, kiezen veel mensen voor de karakteristieke look van hout. Bij VBH-Glaszetters zijn alle houten kozijnen voorzien van het FSC-keurmerk. Dit betekent dat de kozijnen gemaakt zijn van hout dat uit duurzaam beheerde bossen afkomstig is.

VBH-Glaszetters biedt u ook de mogelijkheid om te kiezen voor kunststof kozijnen. Omdat kunststof kozijnen kunnen worden voorzien van een houtnerfstructuur zijn ze bijna niet te onderscheiden van houten kozijnen. Kunststof kozijnen zonder houtnerfstructuur zijn uiteraard ook mogelijk. Kunststof is een duurzaam materiaal dat onderhoudsvrij is en ongeveer 50 jaar meegaat. Kunststof kozijnen zijn brandveilig en inbraakwerend. Ook zorgen kunststof kozijnen voor warmte- en geluidsisolatie. Kunststof kozijnen zijn veelzijdig en leverbaar in vele kleuren.

Ook aluminium kozijnen behoort bij VBH-Glaszetters tot de mogelijkheden. In tegenstelling tot staat roest aluminium niet. Aluminium heeft uitstekende thermische kwaliteiten en past bij zowel hedendaagse architectuur als bij meer klassieke of rustieke woningen. Aluminium kozijnen gaan een leven lang mee en zijn in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar. Ook aluminium vergt geen onderhoud.

De service van VBH-Glaszetters

Vindt u het lastig om te bepalen welke kozijnen het meest geschikt zijn voor uw woning? We helpen u graag om de juiste kozijnen Waalwijk te vinden. Vakmanschap, klantvriendelijkheid en scherpe, duidelijke prijzen kenmerken ons. We vinden het belangrijk dat u 100% tevreden bent over onze producten en werkwijze. We horen het graag van u als u meer informatie wilt over onze kozijnen of als er andere dingen zijn waar we u mee van dienst kunnen zijn.

Kozijnen Waalwijk nodig?

Zijn uw huidige kozijnen toe aan vervanging en bent u daarom op zoek naar een betrouwbare leverancier van kozijnen? VBH Glaszetters levert kwalitatief hoogstaande kozijnen Waalwijk. Door nieuwe kozijnen te plaatsen ziet uw woning er niet alleen weer netjes uit, maar investeert u ook in een betere isolatie van uw huis. Oude kozijnen kunnen namelijk gaan rotten, waardoor er tochtgaten ontstaan. Zo verliest u veel warmte en dus energie. Door nieuwe kozijnen te plaatsen wordt dit probleem verholpen. Met nieuwe kozijnen ziet uw huis er niet alleen weer als nieuw uit, maar bespaart u ook nog eens op uw energierekening.

Voor kozijnen Waalwijk zijn er bij VBH Glaszetters veel opties mogelijk. Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten kozijnen én kunt u het kozijn combineren met een van onze glassoorten. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een nieuw kozijn én dubbel glas kunt u maximaal besparen op uw energiekosten. We geven u bij VBH Glaszetters graag advies over onze kozijnen Waalwijk en over de glassoorten die wij leveren. Bij VBH Glaszetters heeft u de keuze uit aluminium kozijnen, houten kozijnen of kunststof kozijnen.

Aluminium kozijnen Waalwijk

Aluminium is een sterk materiaal. Kozijnen die van aluminium zijn gemaakt gaan dan ook een leven lang mee. U heeft aan aluminium kozijnen Waalwijk dus geen onderhoud. Aluminium roest niet en heeft uitstekende thermische eigenschappen. Aluminium kozijnen passen qua stijl bij veel soorten huizen. Of het nu om nieuwbouw gaat of juist om een meer rustieke woning: aluminium kozijnen maken het plaatje compleet. Aluminium kozijnen zijn bovendien in alle kleuren leverbaar, dus helemaal aan te passen naar uw persoonlijke smaak.
Houten kozijnen Waalwijk

Hoewel aluminium kozijnen zeer duurzaam zijn en een leven lang mee gaan, kiezen ook veel mensen voor de karakteristieke ‘look’ van houten kozijnen. De houten kozijnen van VBH Glaszetters zijn gemaakt van duurzaam hardhout (zoals meranti, vuren, grenen, lariks, robinia en sapupira) en zijn altijd voorzien van FSC-keurmerk, Keurhout-logo en het KOMO-keurmerk. Dit betekent dat het hout waarvan de kozijnen gemaakt zijn afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Houten kozijnen vergen niet veel onderhoud. Het is voldoende om ze eens in de 5 jaar opnieuw te verven.

Kunststof kozijnen Waalwijk

Naast kozijnen van aluminium of hout, levert VBH Glaszetters ook kozijnen van kunststof. Kunststof kozijnen gaan ongeveer 50 jaar mee en zijn dus zeer duurzaam. Tegenwoordig kunnen onze kunststof kozijnen worden voorzien van een toplaag met houtnerfstructuur. Voor deze toplaag zijn meerdere kleuren mogelijk. U heeft zo wel de karakteristieke ‘look’ van houten kozijnen, maar u hoeft ze niet eens in de 5 jaar te schilderen.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie over onze kozijnen.